Op de tast: seksualiteit na kanker

Boek: Op de tast - Seks na kanker

Algemene info

280 pagina's

EAN nummer: 9789464778113

Taal: Nederlands

Vorm: Paperback / softback

"Op de tast is het eerste werk over vrouwelijke seksualiteit na kanker dat zo veel kennis bundelt. Een schat aan informatie voor élke vrouw."

Sileny Han, gynaecoloog en oncoloog, UZ Leuven

"Marieke en Marlies bieden vrouwen praktische tools en concrete oplossingen om hun lichaam (opnieuw) te leren kennen en om, alleen en als koppel, opnieuw van intimiteit te kunnen genieten. Hun aanpak sluit naadloos aan bij onze eigen filosofie."

Ann Strybol, zaakvoerder Tutti Passi

"Dit boek schetst een compleet beeld van een vaak onderschatte kwestie en biedt opties waar mogelijk. Think Pink steunt de studie van Prof. Dr. Sileny Han, die patiënten helpt om meer inzicht te krijgen in seksualiteit na kanker."

Prof. Em dr. Van den Broecke R. (lid Raad van Bestuur vzw Think Pink)

Enkele reviews

  • "Dag Marieke, met veel enthousiasme heb ik jouw boek in 2 keer uitgelezen. Ik vond het oprecht een eye opener. Na 24 jaar op de dienst gynaecologie / plastische heelkunde te staan ben ik me door het lezen meer dan ooit bewust van de impact die kanker heeft op een vrouw. Het belang om goed te communiceren en patiënten te begeleiden doorheen het proces is zo ontzettend belangrijk. Ik moet zeggen dat ik sinds het lezen van jouw boek op een andere manier omga met patiënten. Ikzelf heb dan ook meer voldoening van de zorg die ik probeer te bieden. Fantastisch boek. Hartelijk dank, Marieke"

  • "Jullie boek leest zo vlot. Het is zo herkenbaar. Ik heb ook een paar traantjes gelaten bij het hoofdstuk over de geforceerde menopauze. En bijna in 1 keer 100 pagina's gelezen. Een echte aanrader!"

  • "Bedankt voor dit boek. Ik was meteen geprikkeld om er in te lezen. Het is zo fijn om zoveel herkenbare zaken te lezen. Dit maakt dat ik erkenning voelde en er naar mij geluisterd werd. Een fijne afwisseling ook tussen concrete tips, wetenschappelijke info én verhalen. Knap werk!"

In Op de tast: seksualiteit na kanker doorbreken Marieke Colpaert en Marlies Meersman het taboe rond seksualiteit en kanker bij vrouwen. Bestel nu het boek.